štvrtok 10. septembra 2015

Čistenie podláh

Spolu s tak úspešnou a kvalitnou technológiou hĺbkového strojového čistenia kobercov ponúka svojim klientom upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. ďalšiu veľmi žiadanú službu - strojové generálne vyčistenie podláh.

Táto účinná a efektívna technológia je zameraná na vyčistenie akéhokoľvek druhu podlahy, či už sa jedná o linoleá, marmoleá, plávajúce podlahy, drevené, betónové, keramické či kamenné podlahy vrátane úplného a dôkladného vyčistenia vonkajších dlažieb všetkého druhu.

Úspech tejto metódy je úzko spätý s kvalitným a výkonným strojovým vybavením, ďalej so starostlivým výberom účinných a pritom šetrných čistiacich a ochranných prostriedkov, ktoré okrem dôkladného vyčistenia zabezpečia ochranu vyčistenej podlahy, a tým podstatne zvýšia ich životnosť. V neposlednom rade je potrebné pripomenúť firemnú flexibilitu a dôraz na veľmi kvalitné prevedenie, a to zásadne vlastnými pracovníkmi s vysokou profesionálnou a odbornou zručnosťou.

čistenie podláh
Strojové čistenie podláh

Strojové generálne vyčistenie podláh

je najúčinnejší spôsob vyčistenia akéhokoľvek druhu podlahy pomocou vysoko účinného kotúčového stroja so špičkovým príslušenstvom, ktorý využíva najnovšie technicko-technologické poznatky zamerané na efektívne a účinné čistenie podláh.

Následným odsatím prostredníctvom veľmi výkonného vysávača so špeciálnou hubicou s gumovými lištami sa docieli odstránenie všetkých nečistôt.

Po takto dôkladnom a efektívnom vyčistení podláh je určite po ekonomickej stránke výhodná dôležitá informácia o ponuke upratovacej firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. v podobe zakonzervovania podlahy nanesením priemyselného polyméru (voskovanie), ktorý ochráni podlahu od hlbšieho znečistenia, zaistí kompaktnosť, pružnosť, elastickosť a veľmi dôležitý protisklz. Takto ošetrené podlahy sa oveľa ľahšie udržujú a polymér, s ktorým má táto spoločnosť výborné skúsenosti, výrazným spôsobom predlžuje životnosť podlahy.

Na e-mailovej adrese: centrala@a-servislipka.sk všetkým prípadným záujemcom ochotne oznámia všetky podrobnosti.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára