utorok 14. júla 2015

Činnosť, ktorú rád prenechám odborníkom – čistenie kobercov

Aj keď patrím k veľkej skupine kutilov, ktorí sa snažia svoj domov zútulňovat a skrášľovať svojimi silami, a to samozrejme podľa vkusu, potrieb a predstáv svojich a svojej rodiny, sú činnosti, ktoré mi už vopred "naháňajú husiu kožu" na tele.

Áno, jednou z týchto, pre mňa nepríjemných činností, je čistenie kobercov v domácich podmienkach - pri najväčšej snahe je vždy jasné, že vynaložené úsilie mi ešte nikdy neprinieslo výsledok podľa mojich predstáv ...

Nech si vyberiem "suchú" alebo "mokrú" metódu, efekt vynaloženej energie zďaleka nezodpovedá úsiliu, ktoré som do tejto činnosti vložil. Keď spomeniem fakt, že po takomto čistení trvá dosť dlho, než prestanem mať pocit, že chodím v "rašelinisku" (mokrý alebo vlhký koberec skutočne tak pôsobí …), tak hlavne ten utešujúci pocit, že až koberec doschne, bude perfektne čistý, je dosť naivný. A to radšej nehovorím o nutnosti presúvania nábytku a všetkých ostatných bytových doplnkov.

A prečo sa vlastne takto trápiť? Stojí za tým hlavne vidina, že "ušetrím" pár eur, ale s domácim strojovým vybavením a neznalosťou možností, ktoré sú k dispozícii na trhu čistiacich prostriedkov, sa vlastne nemôžem ani čudovať, že amatérsky domáci spôsob údržby kobercov nemá šancu uspieť v porovnaní s technológiami overených upratovacích firiem.

Výkonné strojové vybavenie, účinné značkové čistiace prostriedky, stále zdokonaľované upratovacie technológie a v neposlednom rade dôraz na predĺženie životnosti nimi ošetrených kobercov, tak to sú dominujúce prednosti skúsených a hlavne KVALITOU vlastného prevedenia overených profesionálnych upratovacích firiem.

Upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. sa právom radí na samý vrchol ponuky širokého spektra upratovacích činností, a to ako na našom, tak na českom, ale aj rakúskom a nemeckom trhu.


cistenie kobercov

Profesionálne hĺbkové čistenie kobercov


Svojím viac ako dvadsaťročným dynamickým rozvojom sa táto spoločnosť vypracovala na pomyselnú špičku upratovacích služieb. Aspektov tohto úspechu je hneď niekoľko. Spomeniem aspoň niektoré:

  1. Dôraz na kvalitné prevedenie akejkoľvek upratovacej práce
  2. Profesionálny a bezúhonný vlastný team odborných pracovníkov
  3. Prvotriedne a výkonné strojové vybavenie vrátane využitia značkovej kozmetiky
  4. Neustále sledovanie najnovších účinných trendov vo vývoji dokonalejších technológií
  5. Flexibilita, rýchlosť a spoľahlivosť prevedenia každej zákazky

Jedným z dôkazov zodpovedného prístupu firmy k svojim zákazníkom je hĺbkové strojové čistenie kobercov, ktoré je neporovnateľne kvalitnejšie, šetrnejšie a naviac s dôležitým aspektom na predĺženie životnosti koberca. Už dávno totiž upratovacia spoločnosť A SERVIS LIPKA, s.r.o. opustila zastaranú a nekvalitnú technológiu extrakčného čistenia kobercov, ktorú ponúka drvivá väčšina ostatných upratovacích firiem.

Pre túto spoločnosť je kľúčovou filozofiou špičková kvalita vykonanej služby a tým je zaručená spokojnosť každého zákazníka...

Prípadným novým zákazníkom je plne k dispozícii e-mailovú adresa: centrala@a-servislipka.cz, kde Vám ochotne odpovedia na Vaše otázky a oznámia všetky podrobnosti.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára