pondelok 22. júna 2015

Strojové čistenie kobercov

Hlavne doma má prevažná väčšina z nás rada okolo seba útulné prostredie, ktoré vytvára tú pravú domácu a rodinnú pohodu. Čas od času je však potrebné sa zamyslieť, že aj to krásne okolo nás potrebuje svoju starostlivosť, ktorá predlžuje životnosť a funkčnosť všetkých tých bytových doplnkov, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou nášho spokojného života.

hĺbkové čistenie kobercov

A jedným z najpotrebnejších bytových doplnkov boli, sú a budú podlahové krytiny, ktoré z prevažnej časti tvoria koberce. Dnes už sú k dispozícii možnosti, ktoré dokážu naše koberce nielen veľmi kvalitne vyčistiť, ale skutočne šetrným spôsobom oživiť, dezinfikovať a predĺžiť tak ich životnosť. Nie je v našich laických možnostiach - či už v oblasti výberu čistiaceho prostriedku alebo v možnostiach účinného strojového vybavenia, aby sme starým a nám zaužívaným "kutilským" spôsobom docielili žiadané kvalitné výsledky.

Aj to je jeden z dôvodov, prečo sa stala jedným z pilierov upratovacej činnosti skúsenej firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. práve technológia hĺbkového strojového čistenia kobercov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára