streda 24. júna 2015

Hĺbkové strojové čistenie kobercov

Táto metóda čistenia kobercov sa stala pre zákazníkov tejto upratovacej firmy veľmi žiadanou práve pre svoju efektivitu a špičkovú kvalitu. Klient rýchlo pochopil, že tento spôsob v prevedení firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o. nemá konkurenciu a spoločnosť oprávnene razí motto, že nikto nevyčistí koberce lepšie ako oni!

čistenie kobercov


Firma sa opiera nielen o najnovšie poznatky v tejto oblasti, ale aj o vlastný profesionálny a odborne vyškolený tím bezúhonných pracovníkov a spokojnosť zákazníkov je tiež zaručená použitím vysoko výkonného strojového vybavenia a naozaj kvalitnej značkovej čistiacej chémie Bosch RTS.

Je však tiež potrebné povedať, že každý zákazník má slobodnú voľbu si vybrať, aký spôsob vyčistenia kobercov si zvolí. Hĺbková strojová metóda čistenia kobercov je síce o niečo drahšia (ale neporovnateľne kvalitnejšia a šetrnejšia) alebo lacnejšie použitie metódy extrakčnej, ktorá z hľadiska účinnosti a kvality nie je schopná metóde strojovej konkurovať.

To bol hlavný dôvod, prečo táto upratovacia spoločnosť extrakčnú metódu jednoznačne zavrhla a jednoducho ju nevykonáva, lebo zmysel a budúcnosť svojej upratovacej činnosti vidí jednoznačne v špičkovej kvalite svojich služieb a v spokojnosti svojich klientov.

Všetky otázky a informácie svojim prípadným zákazníkom radi a ochotne zodpovedia na e-mailovej adrese: centrala@a-servislipka.sk.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára